La coalició agraiex la implicació de la ciutadania per superar la Covid-19

Els tres grups parlamentaris remarquen la tasca de la Creu Roja, Protecció Civil i SAAS que han permès superar la barrera del 50% de la població vacunada

Demòcrates i Ciutadans Compromesos tracten l'escenari postelectoralDemòcrates

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els grups parlamentaris de la majoria (Demòcrates, Liberals i Ciutadans Compromesos) han agraït públicament els "esforços i la implicació" de la ciutadania en el compliment de les mesures sanitàries establertes des de fa més d'un any per controlar l'expansió delvirusi frenar la pandèmia. Segons informen en un comunicat, consideren que el comportament de la població ha estat "exemplar", "essencial" en la reducció dels casos actius de les darreres setmanes i en aconseguir, per primera vegada des de l'estiu passat, que no hi hagi cap pacient ingressat per Covid-19.

Des de la coalició s'ha volgut remarcar la tasca que estan duent a terme elSAAS, Protecció Civil, la Creu Roja, voluntaris i altres entitats durant la campanya de vacunació i consideren que "sense elles no s'hauria pogut dur a terme la campanya que ja compta amb més de 46.000 dosis inoculades". Així mateix destaquen que avui, gràcies ala seva feina, s'ha superat la barrera del 50% de la població vacunable amb almenys una primera dosi posada.

tracking