Ocupació del 55% a 33 hotels oberts durant el cap de setmana

La Unió Hotelera considera "molt important" que les estades no baixin respecte a les setmanes anteriors

Els hotels estan recuperant l'activitatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els hotels oberts han pujat a 33 durant l'últim cap de setmana i han assolit unes xifres ocupació del 55,26%, segons ha informat la Unió Hotelera, que facilita dades dels seus associats. L'entitat destaca que és "molt important" que les estades de visitants es mantinguin i "si no creix almenys no decreixi" ja que cada dia van obrint més allotjaments després de la inactivitat provocada per la pandèmia i les restriccions de mobilitat internacionals.

L'ocupació del cap de setmana és gairebé la mateixa de la setmana anterior, tot i que hi ha hagut més clients perquè llavors hi havia 28 hotels oberts, i se situa per sota del 68,07% registrat durant el pont de la segona pasqua quan estaven operatius 25 establiments.

L'arribada de turistes continua a l'alça també durant la setmana segons reflecteixen els indicadors de la Unió Hotelera, ja que la setmana passada es va tancar amb un 35,41% amb més hotels oberts que l'anterior que es van omplir un 35,41% de les places hoteleres disponibles.

La patronal hotelera anuncia que "en els 15 dies vinents alguns establiments més obriran també amb l'obertura dels parcs de muntanya i amb l'arribada de l'inici dels concerts". I el director de l'entitat assegura que el fet de continuar registrant "ocupacions per sobre del 50% en els hotels oberts fa que siguem optimistes de cara a aquest proper inici d'estiu".

tracking