x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El PS pregunta al Govern si aplicarà la mesura del tercer pagador

Els socialdemòcrates també subratllen la importància del Pla de Salut Mental
Pere López i Susanna Vela s'han adreçat al Govern

Pere López i Susanna Vela s'han adreçat al Govern

Pere López i Susanna Vela s'han adreçat al Govern

PS
Actualitzada 08/06/2021 a les 18:38
Aquest dimarts, el grup parlamentari socialdemòcrata ha adreçat dues preguntes orals a la Sindicatura sobre el tercer pagador i el Pla de Salut Mental. Pere López, president del PS, ha preguntat si es té la intenció d'implementar la mesura i ha assegurat que el Govern "juga d'alguna manera" amb la il·lusió dels ciutadans amb menys recursos que esperen el tercer pagador.

Pere López s'ha mostrat contundent en aquest aspecte. “Tot i la reiteració la qüestió no perd importància i per a nosaltres és absolutament inadmissible que tan sols un ciutadà no pugui accedir a un tractament mèdic, a la compra de medicaments, consultes, analítiques, o qualsevol de les necessitats que la seva salut requereixi per una manca de recursos i per no poder avançar la despesa sanitària vinculada a l’acte mèdic o prova que s’hagi de fer”, ha comentat.

Per la seva part, la consellera Susanna Vela ha preguntat al Govern quina estratègia i quin calendari té previst en relació a la salut mental. “Són temes que fa molts anys que s’arrosseguen i la lluita dels professionals de la psicologia per la cartera de serveis fa moltíssims anys i només anem que posposant. El tema del Pla integral de Salut al setembre es va acordar tirar endavant i havia d’haver estat presentat al març. Han passat vuit mesos i encara no tenim res. L’únic que tenim és el programa d’atenció psicològica gairebé in extremis”, ha sentenciat.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts