x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

El Govern no demanarà retirar la llei d'actius digitals

Espot diu que la polèmica “queda enrere” i que el text es pot solucionar amb les esmenes
Una sessió parlamentària.

El Govern no demanarà retirar la llei d'actius digitals

Una sessió parlamentària.

Fernando Galindo
Actualitzada 05/06/2021 a les 11:19
El cap de Govern, Xavier Espot, va afirmar ahir que la polèmica per la contractació del despatx Cases & Lacambra com a assessor per preparar esmenes a la proposició de llei d’actius digitals ja “queda enrere”. En aquest sentit, Espot va indicar que “des del nostre punt de vista era una polèmica estèril, més enllà de l’error formal”. La contractació dels treballs per 75.000 euros va crear malestar especialment entre els grups parlamentaris de l’oposició, ja que la redacció d’esmenes correspon al Consell General i no a l’executiu.

En tot cas, el líder del Govern va deixar clar que no demanaran als grups de la majoria que retirin la proposició de llei que està actualment a tràmit parlamentari, tal com havia demanat el PS. Al seu entendre, “el text es pot solucionar perfectament per la via de les esmenes”. “Es poden fer esmenes en aquelles qüestions eventualment problemàtiques amb els assessoraments que s’encomanaran a partir d’ara”, va remarcar Espot.

El mandatari va recordar que s’ha deixat “sense efecte” el contracte i que en tot cas ara els grups parlamentaris i “segurament l’AFA i la UIFand” demanaran els assessoraments oportuns “i ells decidiran com es procedeix a l’adjudicació”. “No hi ha cap compromís que s’hagi de fer amb Cases & Lacambra. Si el contracte es deixa sense efecte, es deixa sense efecte”, va deixar clar.

La retirada del contracte va ser ben rebuda per terceravia, però va ser qualificat “d’insuficient” pel PS. El grup de Pere López demanava la retirada de la llei en témer que la feina que intentava fer Govern ara es farà a través de l’AFA i la UIFand.
  • #1 Petit
    (05/06/21 10:09)

    El que faltava.... control absolutista.
    Seria molt greu que presionessin per retirar una llei quan clarament es la millor opcio de obertura economica. Prou lobbys.
    On esta el problema amb la llei? Encara es hora que  tots els que la critiquen diguin que li passa a aquesta llei. O nomes es un tema de status quo?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts