Vallnord-Pal Arinsal inaugura el Refugi del Comapedrosa

L'espai ubicat a 2.265 metres i al costat de l’Estany de les Truites, estarà obert fins al 12 d'octubre

Els usuaris podran arribar al sector d'Arinsal amb el telefèric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'estació d'esquí Vallnord-Pal Arinsal ha inaugurat la temporada d'estiu ambl'oberturadel Refugi deComapedrosa, que estarà obert fins al 12 d'octubre. Segons informa l'estació en un comunicat, el refugi, ubicat a 2.265 metres i al costat de l'Estany de les Truites, ofereix una capacitat d'acollida natural de fins a 48 persones amb una distribució de 4 habitacions i un protocol Covid.

Com l'any passat, el Refugi estarà cuidat per un equip de guardes format. L'espai és un punt de referència d'avituallament i de descans per als excursionistes. Pel que fa als accessos s'ofereix l'alternativa del telefèric per aquells que no hi vulguin arribar caminant.Amb aquest, els usuaris podran arribar al sector d’Arinsal i pujar fins la Portella de Sanfons i baixar fins al Refugi. És tracta d’un accés més fàcil i no tant exigent com la pujada des del poble d’Arinsal.

Recollida de brossa

Segons informa l'estació, Vallnord – Pal Arinsal va realitzar ahir, una recollida de brossa a les seves muntanyes. En la 9a edició s'ha comptat amb la participació de més de 70 treballadors, on s'ha recollit un total de 195 kg de brossa. L'any anterior, es va recollir un total de 213 kg.

tracking