França obre el 9 de juny als viatgers vacunats de països sense risc

Andorra és un dels països per als que s'elimina l'exigència de presentar una PCR negativa

Els hotels oberts al Pas de la Casa s'omplen de turistesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

França permetrà l'entrada al país a partir del 9 de juny a les persones que acreditin estar vacunades amb un vaccí homologat contra la Covid-19 sense l'exigència vigent fins ara de presentar una prova PCR negativa, segons ha anunciat el govern gal. La mesura s'aplicarà a tots els viatgers procedents de destinacions que no es consideren de risc, com és el cas d'Andorra, inclosos tots els països de la Unió Europea i els requisits aniran variant en funció de la catalogació atorgada per les autoritats sanitàries a cada zona de procedència.

El govern francès fixa que els viatgers de països qualificats com verds només hauran de presentar una PCR o un test d'antígens fet en les 72 hores anteriors al desplaçament. Si el lloc de procedència està catalogat com taronja pel nivell d'incidència de la pandèmia, com és el cas del Regne Unit i els Estats Units, es manté l'obligació de portar la prova negativa malgrat el viatger estigui vacunat. Els no immunitzats a més han de justificar els motius del desplaçament i fer un aïllament de set dies.

Per a persones provinents de llocs de més risc com l'Índia s'endureixen els requisits per viatjar i s'imposa una quarantena de deu dies per als no vacunats.

tracking