Detingut un jove francès amb 1.125 paquets de tabac a la duana espanyola

L'arrestat va ser enxampat dimecres al migdia amb els cartrons valorats en 3.400 euros

La mercaderia confiscadaGUÀRDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Civil va intervenir dimecres passat com a resultat d'una realització d'un control fiscal, 1.125 paquets de tabac de diverses marques, valorats en 3.400 euros. Davant del fet van procedir a aixecar acta per una infracció de Contraban. La intervenció es va produir sobre les 12.30h quan un vehicle de marca Citro¨en, ocupat per quatre persones, van accedir a l'aduana de la Farga de Moles procedents d'Andorra pel carril verd (res a declarar).

Els agents, tal com informen en un comunicat, després de realitzar una inspecció fiscal del vehicle,van visualitzar diversos cartrons de tabac. Seguidament, van realitzar unainspecció més exhaustiva arran de la qual es van localitzar ocults, en un doble fons situat a la guantera del vehicle, la resta de paquets. Així, un dels joves de 21 anys i de nacionalitat francesa en va reconèixer la propietat.

Un cop verificada la mercaderia confiscadapels agents a les dependències de l'Agència Tributària, i en presència de l'oficial de Viatgers, es va procedir a aixecar acta per Infracció de Contraban, quedant el gènere decomissat dipositat a la Duana de la Farga de Moles.

tracking