EDUCACIÓ

Un projecte de l'Escola Andorrana de Batxillerat, finalista als Premis Blanquerna

"Dona i joventut" aspira al premi en l’àmbit comunicatiu i de divulgació de l’ODS Igualtat de gènere

Projecte de 18 alumnes sota la tutoria de les professores Laia Ferré i Pilar Rabassa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte "Dona i joventut"creat des de l'Escola Andorrana de Batxillerat, l'octubre del 2019, ha estat escollit finalista dels Premis Blanquerna,uns guardons que organitza la universitat catalana amb la col·laboració de diverses entitats i empreses i amb la voluntat de sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l’ONU.

"Dona i joventut" va ser el projecte de Participació, Actuació i Servei (PAS) de 18 alumnes de l’Escola Andorrana de Batxillerat, sota la tutoria de les professores Laia Ferré i Pilar Rabassa. Segons informa Govern en un comunicat,va incloure xerrades, activitats esportives, taules rodones, teatre i música amb l’objectiu de sensibilitzar la societat andorrana sobre

la desigualtat entre homes i dones.

La jornada va tenir dos grans eixos: el món de l’esport femení i la violència de gènere. L'ens executiu diu que va significar tota una estratègia de comunicació, per aquest motiu aspira al premi en l’àmbit comunicatiu i de divulgació de l’ODS Igualtat de gènere. Els premis en qüestió es lliuraran el 16 de juny a Barcelona.

tracking