CULTURA

La Revista Portella aposta per la digitalització

Després de 13 números en paper i en un escenari marcat per les dificultats de la Covid-19, el col·lectiu treballa en la seva reinvenció

La presentació ha tingut lloc a l'antic Hotel Rosaleda, nova seu del Ministeri de Cultura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·lectiu Portella ha presentat aquest dijous al vespre lanova etapa de la Revista Portella, marcada per una aposta per l'espai digital. Segons informa la revista en un comunicat, el col·lectiu ha desenvolupat un nou portal web amb un equip renovat, que té l'objectiudemultiplicar la visibilitat de les publicacions i d'oferir nous formats.

El magazín s'inaugura amb nous continguts que reflexionen sobre el paper que juga "la cultura" en la societat contemporània a través del monogràfic En defensa de la Culturai es posa la mirada en elements del patrimoni andorràdes d'un punt de vista inèdit, entre d'altres.Després de 13 números en paper i en un escenari marcat per les dificultats de la Covid-19, durant el 2020 Portella informa que ha treballat en el seu procés de reinvenció, sense aturar la seva voluntat d'establir lligams culturals. Segons expliquen, ara la motivació és posar els continguts al centre del projecte i seguir impulsant propostes relacionades amb el món de la cultura.

La presentació de la nova etapa de la Revista Portella s'ha fet en el marc de la celebració del col·loqui L'escola deJuberri, una experiència de col·laboració creativa, que ha tingut lloc a l'antic Hotel Rosaleda, nova seu del Ministeri de Cultura.

tracking