x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El PS debatrà sobre l'avortament, l'eutanasia o la gestació subrogada en el congrés

El cònclave socialdemòcrata constarà d'una fase de debat polític i una altra per escollir els càrrecs orgànics del partit
La consellera general del PS, Susanna Vela.

Susanna Vela PS

La consellera general del PS, Susanna Vela.

Consell General/Eduard Comellas
Actualitzada 03/06/2021 a les 15:09
EL Partit Socialdemòcrata ha presentat aquest matí els punts claus del congrés que se celebrarà el proper dissabte 12 de juny. La presidenta del PS, Susanna Vela, ha recordat que "aquest congrés l'havíem de fer fa un any, però la pandèmia ho va impossibilitar" i ha destacat que "per tal de mantenir l'essència dels debats, hem preferit esperar i poder-lo realitzar de manera presencial, seguint els protocols que ens ha marcat el ministeri de Salut". El cònclave socialdemòcrata es celebrarà al Prat del Roure d'Escaldes i constarà d'una fase de debat polític sobre diferents temes com l'avortament, la gestació subrogada, l'eutanàsia o el dret a l'habitatge, i una altra que va encaminada a escollir els càrrecs orgànics del partit: el consell executiu, el directiu i el defensor de l'afiliat.

Quant a les candidatures, el primer secretari, Gerard Alís, ha afirmat que "encara no sabem quantes n'hi haurà perquè es poden presentar fins el dia abans del congrés". Vela tampoc ha volgut donar cap pista sobre les possibles candidatures o si n'hi hauria una que fos de consens. Finalment, les urnes per als afiliats al partit estaran obertes fins a dos quarts de cinc de la tarda "per evitar aglomeracions" ha destacat la presidenta, que ha recordat que enguany el partit viu el seu vintè aniversari i que han preparat un vídeo commemoratiu que es veurà el 12 de juyn.
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts