Calvó presenta a la CENBA les propostes de reglaments per la regulació de les activitats al medi

Volen donar compliment al desenvolupament reglamentari previst a la Llei de conservació del medi natural, de la biodiversitat i del paisatge

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia CalvóFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat,SilviaCalvó, ha presidit avui la segona reunió de la Comissió de coordinació i desenvolupament de l'estratègia nacional de la biodiversitat d'Andorra (CENBA). Segons informa Govern,Calvóha presentat als membres de la comissió les propostes de reglaments que s'estan treballant per donar compliment al desenvolupament reglamentari previst a la Llei de conservació del medi natural, de la biodiversitat i del paisatge.

També s'ha presentat la proposta de reglament d'activitats professionals en el medi natural, que estableix que aquestes activitats que poden afecta el medi han de disposar d'un reconeixement que garanteixi una formació en matèriaambiental. A més, segons l'ens executiu, el text també preveu regular els grans esdeveniments en el medi natural i els preceptes que s'han de complir per minimitzar els impactes sobre aquest. Així mateix, les propostes de reglament per actualitzar la llista d'espècies de fauna i flora protegides també s'han posat sobre la taula. I s'ha informat la comissió sobre les actuacionsen relació amb eldesenvolupament de la Llei com han estat la signatura del conveni entre el Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i els comuns per limitar l'ús de fitosanitaris o l'avançament dels treballs d'elaboració de la nova Estratègia Nacional del Paisatge d'Andorra 2021-2035, entre d'altres..

tracking