Jordi Pujol demana perdó per tenir diners a Andorra sense declarar

En el llibre Jordi Pujol, entre el dolor i l'esperança accepta que la recuperació de la seva figura serà lenta i nega ser un corrupte

Jordi Pujol demana perdó per tenir diners a Andorra sense declarar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol ha demanat perdó en un llibre a tots els catalans per tenir diners a Andorra sense declarar, que segons la sevaconfessiódel 25 de juliol del 2014 prové d'una herència del seu pare. A més ha negat ser "corrupte" i ha volgut afegir que pateix per la seva família i per Catalunya, segons informen diversos mitjans.

En el llibre Jordi Pujol, entre el dolor i l'esperança escrit per VicençVillatoroi que s'ha publicat avui, l'expresident demana perdó, no amb ànim de rehabilitació, perquè segons diu,assumeixels seus errors personals que diu viure "amb ràbia i vergonya" i afegeix que la situació li ha generat tristesa ila portata fer una reflexió sobre ell mateix. Pujol tambéacceptaque la recuperació de la seva figura serà "lenta i dolorosa i que segurament no serà completa" perquè admet que costi d'entendre queacceptéstenir diners a l'estranger no declarats a Espanya, que no va utilitzar ni gastar. "Ésveritat que estic imputat, però sense capmenade prova que m'involucri en fets de corrupció. Jo no sóc un corrupte", afegeix en la seva defensa, en la qual diu que està preparat per anar a la presó, per laruïnai per la mort, però no pel deshonor ni la vergonya pública.

Pujol vol recordar que des del primer moment es va apartar de la vida social i política, tot reivindicant la seva feina a la Generalitat durant23anys. Al llibre també parla delprocésindependentista, sobres les acusacions pel presumpte finançamentirregular de Convergència i de la relació amb la seva família.

tracking