Enxampen un cotxe andorrà a 196 per hora a l'N-260

Els mossos d’esquadra han denunciat penalment el conductor, de 56 anys, que circulava a més del doble de la velocitat permesa

Enxampen un cotxe andorrà a 196 per hora a l'N-260Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un control de trànsit dels mossos d’esquadra va enxampar dissabte passat a la tarda un conductor andorrà que circulava a 196 quilòmetres per hora a l’N-260, al terme municipal de Montferrer i Castellbò (Alt Urgell), quan la velocitat màxima permesa en aquell tram de la via (concretament la infracció es va constatar al quilòmetre 232) és de menys de la meitat, de 90 per hora. Els mossos van informar ahir que s’ha denunciat penalment el conductor, un home del país de 53 anys, per la presumpta autoria d’un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Segons la informació facilitada per la policia catalana, els fets van ocórrer a tres quarts de set de la tarda, quan els agents de l’àrea de trànsit que s’ocupaven del control van detectar la infracció de velocitat. Els efectius del cos van aturar el cotxe, el van immobilitzar i al conductor li van notificar que seria denunciat per circular a una velocitat que és penalment punible. L’home, segons van afegir des del cos, haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell que s’ocupa de la causa.

TAXA DE 3,28 D'ALCOHOLÈMIA DESPRÉS DE PATIR UN ACCIDENT

Un home resident de 39 anys va ser detingut dissabte passat a un quart de tres de la tarda després de protagonitzar un accident de danys materials i donar una taxa de 3,28 grams en la prova d’alcoholèmia posterior. Va ser una de les tretze persones arrestades per la policia durant la setmana, dotze de les quals per delictes contra la seguretat en el trànsit. Una altra detenció va ser la d’una dona resident de 29 anys la matinada del dimarts a dimecres. L’arrestada anava al cotxe d’una conductora que va ser detinguda per superar la taxa d’alcohol permesa i durant la intervenció policial va mostrar-se desafiant amb els agents, desobeint les indicacions i injuriant-los.

tracking