TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Suport als importadors

L'ACU recull 13.000 firmes contra la taxa als carburants

Els clients de les benzineres han pogut signar un document

Formularis per omplir amb signatures contra la taxa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Consumidors d’Andorra (ACU) ha tancat la campanya que ha fet conjuntament amb l’Associació d’Importadors de Carburants (Asidca). S’han recollit 12.799 signatures que la setmana vinent seran lliurades al Consell General que serveixen per expressar “el malestar de la població que, en la situació econòmica actual, s’ha mostrat majoritàriament contrària a l’aplicació d’aquesta taxa de CO2 al carburant”, segons publica a les xarxes socials.

Tanmateix, el cap de Govern, Xavier Espot, va insistir ahir en la taxa verda pels avantatges que suposarà per a la ciutadania.

La campanya de recollida de signatures va començar el 19 d’abril i va finalitzar el passat 19 de maig. Totes les persones que viuen a Andorra i les frontereres han pogut signar un document a les benzineres del país. L’objectiu de l’ACU és ajornar l’aplicació d’aquesta taxa, ja que es considera que el nou impost incrementarà els preus dels carburants destinats al transport i a calefacció, i que l’actual situació de crisi provocada per la pandèmia no és el millor moment per afrontar increments de preus, fet que el Govern desmenteix.

L'ACU recull 13.000 firmes contra la taxa als carburants

tracking