Vall Banc nomena Paloma Rousseau com a directora d'Assegurances

Aquest nomenament es fa amb l'objectiu de contemplar la digitalització i l'impuls d'aliances amb companyies externes

Paloma Rousseau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vall Banc ha nomenat Paloma Rousseau com a directora General de Vall Banc Assegurances, SAU, en substitució de Jordi Pedrals, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. Aquest nomenament es fa amb l'objectiu de fer créixer la companyia amb un pla de Negoci que contempla la digitalització i l'impuls d'aliances amb companyies externes.Segons el conseller i director general de Vall Banc, José Luis Dorado, aquest nomenament vol reflectir "l’aposta de l’entitat per reforçar la part d’assegurances aportant un valor afegit a l’oferta integral de l’entitat on el client és el centre de tota l’atenció".

L'entitat bancària confirma queRousseau liderarà el pla de Negoci estratègic de la companyia.Entre les seves tasques també està la d’adaptar tant el model de negoci com la governança de la companyia al nou entorn regulador andorrà.

Paloma té una llicenciatura i Màster en Administració i Direcció d'Empreses. Va començar la seva carrera professional com a consultora a Deloitte auditant clients del sector assegurador del mercat espanyol. Posteriorment, com a responsable de l'àrea de Finances de Commercial Insurance Spain a Zurich Seguros, ha liderat diversos projectes interns i aquest rol li va portar a ser el punt de referència en l'àmbit financer del Comitè de Direcció. Ha gestionat projectes d'adaptació i implementació de marcs normatius en el mercat assegurador andorrà principalment.

tracking