Successos

Incendi d'un camió a Soldeu

El vehicle ha començat a treure fum mentre circulava i després ha sortit el foc, que ha estat ràpidament apagat pels bombers

Incendi d'un camió a Soldeu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un petit camió que transportava carn ha patit un incendi aquest matí més amunt de Soldeu. El vehicle circulava amb normalitat en direcció al Pas de la Casa i ha començat a treure fum de manera espontània. El conductor l'ha aparcat i poc després ha començat a incendiar-se. Els bombers han rebut l'avís cap a les 10.40 h i una dotació del parc de Canillo i una altra del parc del Pas de la Casa s'han dirigit al punt on es trobava el camió. Els membres del cos han pogut extingir el foc fàcil i ràpidament, uns 15 minuts després de rebre l'avís, i no s'ha hagut de lamentar ferits ja que el conductor havia sortit de l'habitacle a temps.

De moment es desconeix com s'ha originat l'incendi, però tot apunta que una errada mecànica ha estat el motiu. Mobilitat ha hagut de tallar un sentit de la marxa i habilitar un pas alternatiu arran de l'incident, el qual ha estat actiu durant una hora.

tracking