Ferit greument un motociclista després de topar amb un cotxe

El jove, de 20 anys, va ingressar a l’UCI amb fractures a la part dreta del cos

Ferit greument un motociclista després de topar amb un cotxeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motociclista de vint anys va resultar ferit greument divendres a la nit després de patir un accident de circulació a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes-Engordany. La policia va rebre l’avís de l’accident de trànsit quan passaven sis minuts de dos quarts d’onze la nit. Una unitat del servei d’urgències mèdiques va traslladar el jove ferit a Urgències de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. L’estat de l’accidentat va obligar el seu ingrès a la unitat de cures intensives (UCI) del centre hospitalari.

Segons van explicar al diari fonts del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) el ferit, malgrat haver ingressat a la unitat de cures intensives del l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, es trobava estable i no va requerir assistència respiratòria. A darrera hora de la tarde d’ahir el pacient va ser traslladat a planta del centre hospitalari. El trasllat del jove a planta es va fer per mantenir el control de les múltiples fractures que va patir arran de l’accident, concretament a la clavícula, tíbia i peroné, totes a la part dreta del cos.

Les ferides se les va produir arran de la forta topada que el jove, que pilotava una motocicleta Macbor Fun, va tenir amb un turisme Kia Opirus, ambdós amb matrícula del Principat. El jove hauria sortit projectat de la moticleta arran del fort impacte amb el vehicle implicat.

Després de la topada, una ambulància dels bombers i una del SUM es van desplaçar a lloc dels fets per atendre el jove, així com patrulles del cos de policia.

tracking