Localitzat a l'Arieja l'excursionista francès que buscaven els bombers

L'home de 28 anys ha contactat amb la seva família una vegada ha recuperat la cobertura

Helicòpter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de bombers va activar ahir al vespre un dispositiu de cerca per trobar un excursionista francès de 28 anys que havia dissenyat una ruta de 20 dies per creuar els Pirineus i que passava per Andorra. Cap a les 11 h del matí d'ahir va avisar a la seva parella que havia arribat al Pas de la Casa i va acordar que apagaria les dades del mòbil, però que s'aniria connectant cada certes hores. Amb tot, no va tornar a contactar amb la família i des de les autoritats franceses van avisar ahir als bombers d'Andorra per mirar si el podien localitzar per descartar que hagués patit cap incident.

Finalment, ha estat localitzat sa i estalvi cap a les 14 h d'avui a l'Arieja. Ha estat ell mateix qui quan ha recuperat la cobertura ha contactat amb la seva família per explicar on era.

Els membres del grup de rescat de muntanya l'han estat buscant per la zona del refugi de Siscaró, Cabana Sorda i Incles, mentre que des d'aquest matí la policia s'ha fet enquestes a nivell urbà per tal de determinar si va baixar a alguna població arran de la meteorologia d'aquesta passada matinada. Finalment, però, per causes que es desconeixen, s'ha desviat de nou cap a territori francès i ha seguit amb la ruta després de contactar amb la família.

tracking