Activitats

Grandvalira i Arcalís comercialitzen un forfet d'estiu per accedir a quatre valls

El nou passi permet gaudir de les activitats d'Encamp, Canillo, Soldeu i Ordino

Visitants al Magic Gliss de CanilloGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira i Ordino Arcalís unifiquen l'oferta de la temporada d'estiu amb la comercialització del forfet 4 Valls que permet accedir a les activitats d'Encamp, Canillo, Soldeu i Ordino. El domini esquiable remarca que el nou passiofereix al visitant la possibilitat de "gaudir de la natura col·leccionant noves aventures ja sigui en parella, família o amb amics".

El nou forfet serà vàlid a partir del 12-13 de juny quan el Mon(t) Magic Family Park de Canillo farà una obertura anticipada de la temporada, ja que del 14 al 18 de juny el parc familiar romandrà tancat, i l'estrena de totes les instal·lacions i activitats de les estacions de Grandvalira Resorts serà el dia 19 de juny i es tancarà el 12 d'octubre.

El forfet 4 Valls inclou l'accés al Funicamp, amb un trajecte de 25 minuts, a través de la vall de Cortals, que arriba a una altitud de 2.502 metres, i la possibilitat de fer des d'allí rutes a peu i excursions en 4x4 per descobrir paisatges d’alta muntanya i el patrimoni cultural i històric visitant l’Orri del Cubil. El passi també permet fer una excursió en bus 4x4 fins al Llac de Pessons, al sector de Grau Roig, on Grandvalira destaca que es pot practicar "senderisme, pesca i degustar els àpats del restaurant Refugi Llac de Pessons, un dels indrets naturals més espectaculars d’Andorra".

Per accedir al sector de Soldeu el forfet inclou l'accés al telecabina que porta al camp de golf i en el cas de Canillo els compradors del passi tenenla pujada i baixada en el telecabina de Canillo així com un passi en el Màgic Gliss, el tobogan de muntanya de 555 metres. Les activitats incloses en el tiquet per a l'estacio d'Arcalís són l'accés al telecabina Tristaina i el telecadira de Creussans, "el més alt d’Andorra (2.625 m.), on espera al visitant una de les principals novetats de l’estiu, un nou i espectacular reclam turístic al País del Pirineus", destaca Grandvalira.

Les tarifes del nou passi seran 29 euros per a dues entrades, 38 si és per a tres i 45 euros en el cas de comprar-ne quatre, segons detalla Grandvalira.

tracking