x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detenen un home per ruixar amb esprai pebre un veí

L’agressor, que presentava un important estat d’embriaguesa, ha passat a disposició judicial
L'home ha passat a disposició judicial.

Detenen un home per ruixar amb esprai pebre un veí

L'home ha passat a disposició judicial.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/05/2021 a les 12:50
La policia va rebre un avís dimarts passat a les 19.57 hores per acudir a un bloc de pisos de la carretera del Forn de Canillo, després que arran d’un problema veïnal un home agredís un altre resident ruixant-lo amb gas pebre.

L’incident va començar quan la víctima passejava el gos per la zona aparentment sense cap mena d’incidència i correctament lligat. Sense cap motiu aparent, llavors, l’home que acabaria més tard detingut va començar a escridassar el veí que havia tret a passejar la seva mascota. A continuació de l’enrenou i sense intercanviar cap paraula, l’agressor hauria buidat completament el pot d’esprai damunt el veí. A continuació, i després de desfer-se de l’agressió, el veí hauria tornat a casa, on hauria avisat tant els serveis sanitaris com la policia.

A partir de la trucada, una ambulància del SUM es va desplaçar al lloc dels fets per atendre la víctima que, arran de l’agressió del gas, presentava problemes de respiració i també una important irritació als ulls i a la pell provocades pel producte químic, segons van informar fonts sanitàries.

A conseqüència, després de rebre l’avís per part del cos de seguretat, els agents es van desplaçar a casa de l’agressor on van trobar el pot d’esprai. Fonts policials també van explicar que el detingut també tenia en possessió una arma de defensa elèctrica.

Més tard, es va informar que va passar a disposició judicial i també es va fer saber que presentava un important estat d’embriaguesa. Pel que fa als càrrecs, se l’acusa de delictes contra la integritat física i contra la seguretat col·lectiva.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts