Vall Banc signa un acord amb Inversis per a la gestió dels productes d'inversió

L'entitat destaca que la col·laboració accelera el i accelera el pla estratègic per millorar l'experiència dels clients en els mercats financers

Alberto del Cid, d'Inversis, i José Luis Dorado, de Vall Banc, han signat l'acordVB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vall Banc ha signat un acord amb Inversis per comptar amb els servies d'aquesta companyia per a la gestió de tots els productes d'inversió. L'entitat explica en un comunicat que podrà tenir el servei globla d'Inversis per "contractació en mercats de capitals, liquidació i custòdia d'actius financers (renta variable, renta fixa i derivats), a més de serveis per a la distribució de fons d'inversió i ETF". Vall Banc remarca que Inversis és una "companyia de referència a Espanya en solucions tecnològiques globals i dexternalització de serveis dinversió".

L'entitat andorrana assegura que aquest acord serveix per accelerar l'execució del pla estratègic que s'està desenvolupant per milorar l'experiència dels clients en els mercats financers perquè posa a disposició del banc "una plataforma tecnològica innovadora i única en el mercat".I incideix que la col·laboració que inicia amb Inversis forma part de la "nova proposta de valor de Vall Banc, caracteritzada per oferir una experiència multicanal als clients, que, a més de rebre assessorament, poden realitzar i consultar de forma online les seves inversions i instruments financers".

El conseller delegat de Vall Banc, José Luis Dorado, assegura que amb aquesta col·laboració "seguint el nostre compromís d'aportar un enfocament de 360 graus als nostres clients, apostem per una col·laboració amb aquest soci estratègic amb l'objectiu d'oferir un servei diferencial que, a través d'una plataforma tecnològica puntera, integra en una única solució tots els serveis d'intermediació en actius financers". I Alberto del Cid, conseller delegat d'Inversis, afirma que l'acord "és un pas endavant en el pla estratègic de la companyia i la seva aposta per créixer en diversitat geogràfica. Vall Banc ha sabut veure en Inversis un soci de referència que, sens dubte, li aportarà un servei d'excel·lència".

tracking