Una disputa per tabac andorrà acaba amb un jove apunyalat

L’agressor i la víctima es van barallar per una transacció de 300 paquets

Una disputa per tabac andorrà acaba amb un jove apunyalatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una transacció de tabac de contraban procedent d’Andorra a França va derivar en l’apunyalament d’un jove. Segons publica el mitjà gal Le Monde du Tabac, els fets van succeir la setmana passada a Muret, una població a 20 quilòmetres de Tolosa, quan el venedor i el comprador del producte van quedar a través de les xarxes socials en un indret aïllat per evitar ser detectats per la gendarmeria. Tot i la discreció per efectuar la transacció, l’acord va resultar fallit, ja que el comprador esperava rebre la mercaderia sense embalatge i a causa de l’enuig de la situació va treure un ganivet i va intentar segrestar el venedor. Tanmateix, aquest també tenia una navalla i en veure’s amenaçat va proferir diversos cops a l’esquena del comprador abans de fugir del lloc dels fets.

La gent que hi havia per la zona va alertar a l’instant el cos de seguretat i els bombers perquè es desplacessin a l’espai per ajudar i socórrer el jove ferit, tot i que la seva vida no va córrer perill en cap moment. Els encarregats de dur a terme la investigació van ser els agents de la brigada d’investigació de Muret, els quals gràcies als interrogatoris realitzats al lloc dels fets i al jove ferit van localitzar i interceptar ràpidament l’autor de les punyalades i el van controlar.

D’aquesta manera, els dos protagonistes del cas, dos homes de 22 i 25 anys, van haver de prestar declaració davant dels agents de Muret i posteriorment van ser detinguts a l’espera de passar a disposició judicial. Amb tot, l’autor de l’agressió va ser empresonat en règim provisional fins a la celebració de judici i l’altre va ser posat en llibertat sota vigilància judicial. La brigada d’investigació va requisar un total de 300 paquets de tabac i diversos centenars d’euros.

tracking