x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

La pandèmia se situa en nivells de l'agost amb 197 casos actius

Salut registra 17 contagis nous amb baixades de tots els indicadors de la pandèmia
L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell Hospital

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Fernando Galindo
Actualitzada 19/05/2021 a les 18:12
La incidència de la Covid-19 se situa en els nivells de l'agost passat amb la reducció del nombre de casos actius a 197, segons ha destacat el ministre de Salut, ja que des d'aquella data es mantenia la xifra per sobre de 200 malalts amb el virus. Joan Martínez Benazet ha informat que s'han detectat 17 positius nous des d'ahir que incrementen el total d'afectats per la pandèmia a 13.586 i les recuperacions augmenten a 13.262.

El ministre ha remarcat que la pressió hospitalària baixa també a nivells de l'agost perquè només hi ha un pacient ingressat a planta i dos a l'UCI, dels quals un necessita ventilació mecànica invasiva. I ha recalcat que els indicadors del nivell de risc es troben a nivell 1 i 0 per la disminució dels casos per dia, del nombre d'afectats majors de 50 anys ja que en l'última setmana només hi ha hagut un contagiat major de 70 anys "per efecte de les vacunes". 

Els vaccins són també el factor que manté estable els contagiats del brot de la sarsuela que el ministre ha indicat que continuen sent 23 com ahir "perquè ara els brots s'aturen i no tenen el mateix efecte perquè els vacunats fan de tallafoc". I ha incidit que des de la segona i tercera setmana d'abril s'ha vist una caiguda progressiva de la mitjana d'edat dels positius per la protecció que representen les vacunes que han fet que baixi fins als 30 anys.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts