Andorra participa a la fira FITUR posicionant-se com a destinació de natura

Algunes de les propostes més destacables que es presentaran són el Tour de France, l'Andorra Mountain Music o l'Andorra L'Andart

Andorra participa a la fira FITUR posicionant-se com a destinació de natura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra torna a presentar-se a la firaFITURde Madrid enguany amb l'objectiu de promoure els esdeveniments esportius i culturals d'aquest estiu. Segons informa l'executiu, algunes de les propostes més destacables que es presentaran a la fira, des d'avui i fins al 23 de maig, són el Tour de France, l'AndorraMountainMusico l'Andorra L'Andart. Aquest esdeveniment s'ha hagut de posposar al maig, en lloc de celebrar-se al gener com es fa habitualment, a causa de la pandèmia. Es tracta de la primera fira presencial del circuit internacional de grans esdeveniments del sector turístic i reunirà a més de 5.000 participants.

Govern informa que la presència d'Andorra en aquest certamen suposa una aposta ferma per estar presents a la fira de turisme més important del mercat espanyol i la segona a escala internacional. El Principat es posiciona com a destinació de natura, sense aglomeracions i amb una oferta de turisme actiu adaptada a tothom. També donarà a conèixer l'AndorraMountainMusicque tindrà lloc del 26 de juny al 31 de juliol, durant sis caps de setmana, a la plataforma de Soldeu, sent un dels primers festivals que se celebraran a l'aire lliure després de la pandèmia.

En aquesta edició, també hi participen l'AndorraHealthDestinationill'AndorraConventionBureauamb l'objectiu de mantenir diferents contactes amb altres professionals del sector mèdic i de turismeMICE, respectivament, a més de l'AndorraParkHotel,Hotansa,Daguisa, Caldea, Grandvalira i l'Associació d'Agències de Viatges.es.

tracking