Accident entre un turisme i una motocicleta amb un ferit a la Massana

Un ciclista també ha resultat ferit lleu a l’avinguda Santa Coloma i una motorista al carrer de l'Aern d'Andorra la Vella

Accident entre un turisme i una motocicleta al camí ral de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers s'han desplaçat aquest matí després de rebre l'avís per un xoc entre una motocicleta i un turisme. Els fets s'han produït a l'antic camí ral de la Massana al voltant de les 9h del matí. Aparentment, el vehicle, un Volkswagen Golf GTIamb matrícula del Principat, que sortia de l'aparcament en un punt amb poca visibilitat, s'hauria endut la motocicleta, una Honda SH 125 també amb matrícula andorrana. El cos de bombers hi ha enviat una dotació i han atès el motorista, un home resident de 41 anys, que han traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. L'home ja ha estat donat d'altaja que no presentava lesions d'importància.

Un altre incident ha estat el d'un ciclista que ha resultat ferit al’avinguda Santa Coloma d'Andorra la Vella també aquest matí. Els bombers s'han desplaçat per atendre'l i ha estat traslladat a l'hospital amb contusions lleus on se l'ha donat d'alta al cap d'unes hores.

Una motorista resident de 17 anys, també ha resultat ferida amb traumatismes lleus aquest migdia a causa d'un accident. La policia ha rebut l'avísa les 13:07 hores al carrer de l'Aern, d'Andorra la Vella. El sinistre ha estat amb una sola motocicleta implicada, una Daelim Besbi, amb matrícula del Principat. La jove ha estat traslladada a l'hospital i ja ha estat donada d'alta.

tracking