TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Ocupació del 62% durant el cap de setmana en 25 hotels oberts

La Unió Hotelera destaca l'increment de l'arribada de visitants francesos

La presència de turistes es torna a notar a l'eix comercialFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els hotels continuen millorant les xifres d'ocupació i han tancat el cap de setmana amb un 61,76% d'estades de mitjana en els 25 establiments oberts, segons ha informat la Unió Hotelera aquest matí. La patronal destaca que continua la tendència "a l'alça" de l'arribada de turistes i que l'última setmana s'ha notat la presència de més visitants francesos per la celebració de la festivitat de l'ascensió al territori veí del nord que ha suposat que "algun hotel del Pas de la Casa, tingués un parell de nits correctes". L'ocupació mitjana entre setmana ha estat del 35,8%, quatre punts per sobre de les xifres de la primera del maig.

La Unió Hotelera destaca que a les parròquies centrals ja estan operatius el 90% del allotjaments "i esperem que al juny tinguem el 100%" menre que a la resta de parròquies la previsió és que "encara haurem d'esperar, creiem, a la segona quinzena de juny amb l'inici de les activitats d'estiu de les estacions i els esdeveniments d'Andorra Turisme".

El cap de setmana anterior l'ocupació hotelera va ser del 56,74% amb 21 establiments oberts, segons el recull de dades de la Unió Hotelera.

tracking