TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Josep Maria Mas esdevé el nou president de la Cambra

El fins ara tresorer substitueix Miquel Armengol al capdavant de la institució

El nou president de la Cambra, Josep Maria Mas.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'encampadà Josep Maria Mas ha esdevingut el nou president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis. La seva candidatura és l'única que s'ha presentat i el ple de la institució que s'ha celebrat aquesta tarda l'ha ratificat com a relleu de Miquel Armengol. Mas ocuparà el càrrec de la presidència de la Cambra des d'aquest mateix març i per un període de sis anys.

Josep Maria Mas era fins ara tresorer, membre del Comitè i de la comissió de comerç, i ha estat vinculat a l'entitat des del 2009.La seva trajectòria professional està lligada a la direcció d’un grup familiar andorrà del sector del retail i l’alimentació. A més, va ser conseller del comú d'Encamp en l'anterior legislatura amb Jordi Torres. "Em sento molt honrat de representar una institució com la Cambra de Comerç. El teixit empresarial andorrà viu un moment delicat arran de la pandèmia i cal estar més que mai a prop seu per ajudar a la represa econòmica i la dinamització de l’activitat", ha exposat Mas.

Entre els seus objectius, s'ha marcat el d'ajudar a revertir la caiguda del PIB i contribuir a la recuperació econòmica i del teixit empresarial del país. A més, el nou president vol seguir treballant per al teixit empresarial, com a òrgan consultiu de les administracions públiques i en la missió tradicional de la institució per a la diversificació econòmica i el foment de la competitivitat del país.

Mas estarà acompanyat per nou càrrecs al comitè executiu, dels quals set han estat renovats i dos continuen tres anys més fins a esgotar el seu mandat el 2024: Esther Puigcercós (vicepresidenta d'altres serveis) i Ramon Ginesta (vicepresident de comerç). Daniel Armengol (vicepresident d'indústria), Ricard Vicens (vicepresident de turisme), Joan Arderiu (tresorer), Carles Visent (tresorer adjunt), Mercè Arderiu (vocal) i Francisco Figuera (vocal), són la resta de membres del comitè executiu de la Cambra.

tracking