Detinguda per defraudar la pròpia empresa

Una comerciant va aconseguir apropiar-se de 88.500 euros creant una societat paral·lela

Detinguda per defraudar la pròpia empresaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 29 anys i un home de 38, ambdós residents, van ser detinguts dimecres passat al matí a Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria per haver-se apropiat de 85.000 euros de l’empresa en què treballava l’arrestada. La policia els ha detingut com a presumptes autors d’un delicte contra el patrimoni per haver comès un furt qualificat. A més, la dona està acusada dels presumptes delictes d’administració deslleial i contra el tràfic jurídic per alteració de documents.

Segons va detallar ahir la policia en el balanç setmanal de detencions, la detinguda treballava com a comercial en una empresa andorrana dedicada a la venda d’articles complementaris per a l’hostaleria. La dona hauria aprofitat la seva posició a l’empresa i va crear una societat paral·lela amb la mateixa finalitat per distribuir material a la cartera de clients de l’empresa on treballa, en benefici de la seva societat.

La gerent de l’empresa va detectar un seguit d’anomalies en els comptes del negoci, com ara transferències bancàries no autoritzades als comptes personals dels detinguts i de la seva nova societat creada, així com factures modificades, entre altres moviments il·lícits. El perjudici total defraudat ascendeix a 88.500 euros, segons la policia.

Aquestes van ser dues de les 19 detencions que va efectuar la policia la setmana passada, de les quals n’hi ha sis que corresponen a persones que van conduir sota els efectes de l’alcohol. A més, van arrestar tres per delictes contra l’administració de la justícia. Tres homes residents de 28, 31 i 38 anys van crebantar una condemna de suspensió del permís de conduir. També es va detenir un home no resident de 30 anys per un presumpte delicte contra la funció pública. El detingut hauria desobeït una ordre d’expulsió administrativa.

FUIG DE LA POLICIA I DONA POSITIU AMB 2,43 G/L

Un home resident de 39 anys va ser detingut diumenge al vespre a Canillo després d’una petita persecució per carretera per part de diverses patrulles de la policia. El conductor, segons explica el cos en un comunicat, va fer cas omís a les indicacions d’aturar-se en un control de carretera situat a la rotonda del Funicamp. A partir d’aquell moment es va iniciar una persecució per carretera en direcció Canillo i una altra patrulla que estava més amunt el va poder controlar a l’inici de la carretera que porta al santuari de Meritxell. Un cop aturat pels agents, el conductor va donar positiu a la prova de tòxics salivals i va registrar una taxa d’alcoholèmia de 2,43 grams d’alcohol per litre de sang, triplicant així el màxim permès. Els acompanyants que es trobaven dins dels cotxe van ser controlats per la policia, mentre que el conductor del vehicle va ser detingut pels agents acusat dels delictes contra la seguretat en el trànsit per conduir begut i desobediència per no haver-se aturat al control de trànsit.

AMENAÇA DE MORT AMB ARMA DE FOC

Un home de 36 anys va ser detingut dijous al vespre com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat. L’arrestat va amenaçar de mort una altra persona a través d’una xarxa social, en la qual exhibia una arma de foc. Malgrat que la policia no ha pogut determinar si aquesta arma és real, va procedir al control i la detenció de l’home resident a Escaldes-Engordany. D’altra banda, dilluns passat la policia va ser requerida en un domicili particular d’Encamp arran d’una discussió de parella, que va derivar en una agressió d’una dona de 35 anys cap a l’altra part, motiu pel qual va ser detinguda per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Un home de 58 anys va ser arrestat dijous a la nit a Andorra la Vella per haver agredit la seva parella.

tracking