Persecució per carretera a Canillo a un home begut i drogat

L'home, que triplicava la taxa permesa, va fer cas omís a un control a Encamp i va ser controlat per una altra patrulla al principi de la carretera de Meritxell

Un home dona positiu després d'una persecució policialARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 39 anys va ser detingut ahir al vespre a Canillo després d'una petita persecució per carretera. El conductor va fer cas omís a les indicacions d'aturar-se en un control de carretera situat a la rotonda del Funicamp. Es va iniciar així una persecució per carretera en direcció a Canillo, i una altra patrulla que estava més amunt el va poder controlar a l'inici de la carretera de Meritxell. El conductor va donar positiu a la prova de tòxics salivar i va registrar una taxa d'alcoholèmia de 2,43 g/l, triplicant així el màxim permès. Els acompanyants del cotxe van ser controlats, mentre que el conductor va ser detingut acusat dels delictes contra la seguretat del trànsit i desobediència.

Aquesta va ser una de les 19 detencions que va efectuar la policia durant la setmana passada, de les quals hi ha sis més que corresponen a persones que van conduir sota els efectes de l'alcohol. A més, van arrestar tres persones per delictes contra l'Administració de la justícia. Són tres homes residents de 28, 31 i 38 anys que van crebantar una condemna de suspensió del seu permís de conduir. També es va detenir un home no resident de 30 anys per un presumpte delicte contra la funció pública. El detingut hauria desobeït una ordre d'expulsió administrativa per un període de 2 anys.

D'altra banda, el dilluns passat a les 23.30 h la policia va ser requerida en un domicili particular d'Encamp arran d'una discussió de parella, que va derivar en una agressió d'una dona de 35 anys cap a l'altra part, motiu pel qual va ser detinguda per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. Un home de 58 anys va ser arrestat pel mateix delicte dijous a la nit a Andorra la Vella per haver agredit, presumptament, a la seva parella sentimental i a la filla d'aquesta.

tracking