TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Solidaritat

La Fundació Crèdit Andorrà amplia la col·laboració amb el Banc d'aliments de Càritas

L'ajuda econòmica durant el primer trimestre de l'any ha estat de gairebé 40.000 euros

Crèdit Andorrà augmenta el volum de negoci

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Crèdit Andorrà ha ampliat la seva col·laboració amb el Banc d'aliments de Càritas Andorrana durant els primers mesos del 2021. En total ha aportat 896 unitats de productes d'higienepersonal i per a la llar, als quals s’han d'afegir els vals de compra per a productes alimentaris. Així, l'ajuda econòmica ha ascendit a gairebé 40.000 euros durant el primer trimestre de l’any, la qual cosa representa un increment substancial respecte al 2020, en el qual la Fundació va fer una aportació de més de 36.000 euros en productes de primera necessitat.

Càritas ha atès durant el primer trimestre d'aquest any a 225 famílies, que corresponen a un total de 489 persones, de les quals 310 formen part del col·lectiu de temporers, entre els quals ha crescut més la demanda d'ajuda.

La directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, ha destacat que "la voluntat de la Fundació és estar a prop de les persones i contribuir al seu benestar. Ara més que mai volem mostrar el nostre compromís amb la societat davant d’aquesta situació que afecta especialment als col·lectius més vulnerables".

tracking