TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El Copsia defensa que espera una resposta de Salut a les propostes que ha fet

El Col·legi de Psicòlegs assegura que vol signar el conveni en els dies vinents i iniciar el programa amb les màximes garanties d'èxit

El Copsia detecta que la salut és la major preocupació de la gentARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta del Col·legi Oficial de Psicòlegs d'Andorra (Copsia) ha emès un comunicat aquest vespre per respondre a les declaracions d'aquest migdia del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, que ha criticat l'entitat per no haver repartit entre els associats el conveni perquè puguin adherir-se al programa d'atenció psicològica per la Covid que havia de començar avui.

En l'escrit, repassen cronològicament els passos que s'han dut a terme des de l'activació del programa, començant per la celebració que es dugui a terme, el passat 7 de maig. El dia 10 es va fer extensiu a tots els col·legiats mitjançant un correu electrònic intern el conveni d'atenció psicològica i el dia 11 es va celebrar una reunió informativa en la qual va prendre part la secretària d'Estat de Salut, Helena Mas.

Posteriorment es va estudiar la documentació i es van organitzar taules de treball entre els col·legiats que responen als criteris per adherir-se al programa per tal de mirar de millorar els aspectes més tècnics del conveni. La voluntat és la de "garantiruna atenció basada en qualitat assistencial, el benestar de les persones i l'ètica professional". Després d'aquestes reunions, el passat divendres, el Col·legi va fer arribar a Salut diferents propostes estrictament tècniques per millorar el programa. El Copsia ha defensat que a dia d'avui s'està a l'espera d'una resposta a aquestes aportacions per part de Salut. A més, en el comunicat l'entitat ha destacat que "resta a la disposiciódel Govern d'Andorra amb l'esperança de signar el conveni en els dies vinents i iniciar el programa amb lesmàximes garanties d'èxit".

tracking