El MoraBanc s'imposa a l'UCAM 76-79 i entra en zona de play-off

Els tricolors han sumat el quart triomf seguit en un duel d'infart

El MoraBanc s'imposa a l'UCAM 76-79 i entra en zona de play-offJavier Bernal

ElMoraBancAndorra ha sumat la quarta victòria seguida després de derrotar 76-79 l'UCAMde Múrcia en un duel boig que s'ha decidit al tram final. Amb la victòria, els tricolors pugenfins ala vuitena posició, i dormiran en llocs de play-off per primera vegada des de la jornada 1.

Els tricolors han dominat d'inici arribant a agafar 10 punts de marge al final del primer quart (15-25), però la reacció murciana al segon període amb un parcial de 28-9 els ha permès capgirar el marcador i arribar al descans per davant al marcador (43-34).

A la represa els tricolors s'han situat a només un punt, però una novaembranzidalocal ha fet agafar set punts de marge (63-56) abans de l'últim quart. Els locals han arribat a marxar de 12 a l'inici de l'últim període, tot i que els tricolors han tornat a reaccionar fins a situar-se a un punt (68-67)a falta decinc minuts. Un 2+1 deClevinHannah a l'últim minut ha posat elMoraBancper davant (76-77) i una esmaixada deSydesprés de taponar un triple ha acabat sentenciant el duel.