x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Festival

L'Orgue&nd presenta la XXII edició

El certamen internacional celebrarà els trenta anys de l’arribada del primer orgue al Principat
Actualitzada 14/05/2021 a les 12:09
El nou conveni a sis parts entre el ministeri de Cultura i Esports, els comuns de la Massana, Andorrra la Vella i Escaldes-Engordany, l’arxiprestat de les Valls d’Andorra i l’Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra va formalitzar l’entesa per a la continuïtat del Festival internacional d’orgue d’Andorra. El certamen Orgue&nd, que té lloc cada estiu amb la voluntat de promoure l’estudi i la divulgació de l’orgue al Principat, celebra enguany la XXII edició, una data que coincideix precisament amb una efemèride especial: l’aniversari dels 30 anys de la instal·lació del primer orgue a Andorra, concretament, a l’església de Sant Esteve.

El festival d’enguany proposa el lema Jardins, una metàfora que fa referència al treball diari, la paciència i la confiança que els músics han dedicat al llarg dels anys al seu repertori personal. “L’art musical és comparable a l’art de la jardineria”, va comentar ahir el director artístic del festival, Ignacio Ribas.

Organistes reconeguts internacionalment com, per exemple, l’organista titular de l’església reformada de Varsòvia o l’artista polifacètica Olga Witte, acompanyada del flautista andorrà Jordi Gendra, oferiran un total de sis concerts repartits pel país que tindran lloc entre Andorra la Vella, la Massana i Escaldes-Engordany.

El certamen s’iniciarà el 9 d’agost i s’allargarà fins al 21 del mateix mes. Com a novetat, destaca l’actuació del francès David Cassan, que improvisarà mentre es projecta la pel·lícula A Song of Two Humans, de F. W. Murnau. Pels volts de Nadal se celebrarà un concert extraordinari amb la participació del finalista de l’última edició del SaxFest.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts