PARITAT

Govern convoca ajudes de 8.000 euros per promoure la igualtat de gènere

Per a l’atorgament de les subvencions es tindran en compte criteris com ara la viabilitat tècnica, l’interès social o l’originalitat i innovació

Més d'un centenar de persones participen en l'aturada per la igualtat de gènere

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha obert una convocatòria de subvencions per a empreses i associacions sense ànim de lucre del país que promoguin la igualtat de gènere. L'executiu informa queaquests ajuts, dotats amb 8.000 euros, és la segona vegada que es convoquen amb l'objectiu d'impulsar projectes, programes o actuacions relatives a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i prevenir la violència de gènere a Andorra.

Aquestes subvencions i les bases de la convocatòria, segons informa Govern, tenen en compte els principis de la Convenció sobre l'eliminació detota menade discriminació envers la dona (CEDAW), el Conveni del Consell d'Europa de prevenció i lluita contra la violència envers les dones i la violència domèstica o els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. A més de l'Estratègia d'igualtat de gènere 2018-2023 del Consell d'Europa, que entre els seus eixos prioritaris destaca elements com la prevenció i la lluita contra els estereotips de gènere i sexisme o la transversalitat de gènere en totes les polítiques i mesures. Per l'atorgament de les ajudes, que es poden sol·licitarfins al17 de juny, es tindran en compte criteris com ara la viabilitat tècnica, l'interès social o l'originalitat i innovació.

tracking