Successos

Els bombers sufoquen un foc en un edifici d'Escaldes

L’incendi es va produir en una botiga de joguines per causes desconegudes

Els bombers sufoquen un foc en un edifici d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van intervenir per tal de sufocar un incendi en una botiga de joguines situada a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes-Engordany, poc després de les tres de la tarda, que també va afectar els habitatges de l’edifici. El foc va afectar la planta baixa de l’immoble, on s’hi ubica el comerç i que es trobava tancat en el moment del sinistre. El fum acumulat va obligar a evacuar els veïns dels habitatges, tot i que no hi va haver cap persona que resultés ferida.

El servei d’extinció va mobilitzar diverses unitats, formades de vehicles amb escales. De la mateixa manera, el cos de policia va ser requerit al lloc dels fets en rebre l’avís de foc. Fins a l’avinguda de les Escoles també es van desplaçar els tècnics de Forces Elèctriques d’Andorra per revisar la instal·lació elèctrica, perquè una de les hipòtesis pel que fa a l’origen de l’incendi era la d’un curtcircuit.

Poc després de dos quarts de set de la tarda, el comú d’Escaldes-Engordany va informar que l’alarma d’incendi estava controlada pels bombers. A més, els veïns de la zona van tornar a casa i la situació es va normalitzar. El trànsit va quedar restablert tant a la zona de l’avinguda de les Escoles com a tot el centre de la parròquia escaldenca.

L’incendi d’Escaldes no va ser l’únic sobresalt que hi va haver ahir a la tarda, ja que les oficines dels correus espanyols van patir un ensurt quan algú va llançar una burilla en uns cartrons del magatzem de l’oficina i va acabar provocant un petit foc. Els mateixos treballadors el van poder sufocar i el cos de bombers no va haver d’intervenir-hi.

tracking