Educació

L'error dels edictes no costarà més diners al Govern

Vilarrubla explica, durant la seva visita al Saló dels Oficis del Lycée Comte de Foix, que la renovació de la xarxa wifi a les escoles serà a l'estiu

L'error dels edictes no costarà més diners al GovernEduard Piera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els errors que hi van haver en la convocatòria d'edictes per cobrir places de professors no costaran diners a Govern. Així ho ha afirmat la minsitra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, durant la seva visita a la 9a edició del Saló dels Oficis que organtiza el Lycée Comte de Foix, aquest matí. "Queden com a interins, i quan es tornin a convocar les places, passarant a ser fixes, però en els tres primers anys, no hi ha cap canvi en la remuneració" ha dit la ministra.

D'altra banda Vilarrubla ha explicat que "ja s'ha acabat el procés de licitació per fer la renovació de la xarxa wifi de les escoles, i esperem que els canvis es puguin fer al llarg de l'estiu". A més a més, va dir que "ampliarem la cobertura, i arribarem a zones que abans no eren tan prioritàries pot ser com els gimnasos".

Durant la visita, la titular d'Educació ha estat acompanyada de l'ambaixador francès, Jean-Claude Trioblet, del cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié i del director del Lycée Comte de Foix, Olivier Servant que ha destacat "la importància de fer aquest saló perquè els estudiants puguin conèixer les diferents sortides professionals que poden tenir a França, però també a Andorra i Espanya".

tracking