x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CULTURA

El Festival d'Orgue&And coincidirà amb l'aniversari de l'orgue de Sant Esteve

La 22a edició oferirà un total de 6 concerts i comptarà amb la presència del flaustista andorrà Jordi Gendra
L'organista Aaron Ribas

L'organista Aaron Ribas tanca el festival Orgue&nd

L'organista Aaron Ribas va tancar l'edició anterior del festival

ANA
Actualitzada 13/05/2021 a les 13:52
La ministra de Cultura Sílvia Riva, la Cònsol Major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol i el director artístic del festival, Ignacio Ribas han donat a conèixer avui la formalització el conveni que ha de permetre la celebració del XXII Festival Internacional Orgue&And.

Enguany, el festival, que es presenta amb el lema "jardins" com a metàfora del repertori musical que adquireix tot músic al llarg dels anys després d'haver-lo cuidat i fet créixer, oferirà un total de 6 concerts que tindran lloc entre Andorra la Vella, La Massana i Escaldes-Engordany. En aquest sentit, el primer concert tindrà lloc el 6 d'agost a l'Església de Sant Esteve, on es troba l'orgue que enguany celebra el seu 30è aniversari des de la seva instal·lació. Quant a la resta de concerts, Ribas proposa al públic un recorregut musical on hi participaran organistes reconeguts internacionalment provinents de diversos països com França, Dinamarca, Polònia i també d'Andorra mateix, amb la presència del flautista Jordi Gendra. Com a novetat, el festival comptarà amb un concert extraordinari que se celebrarà pels volts de Nadal i comptarà amb la participació del finalista del SaxFest d'enguany.

Pel que fa al conveni, l'acord ha estat firmat per l' Arxiprestat de les Valls d'Andorra amb la presència de Mossèn Ramon Sàrries, el comú d'Andorra la Vella, el Ministeri de Cultura, el comú de la Massana i el comú d'Escaldes-Engordany. "Les entitats participants considerem pertinent signar aquest conveni per contribuir a la protecció de l'orgue, per eixamplar el seu objectiu pedagògic i educatiu i promocionar al públic aficionat concerts i activitats de qualitat" ha comentat, Riba.
Etiquetes
  • #1 Lluís Rosell
    (13/05/21 13:46)

    On puc trobar les dates dels concerts d'orga previstos.?
    M'agradaria poder-hi assistir.
    Agraït
    Lluís Rosell

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts