TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

divulgació

El director general de BIC Europa analitza l'actual crisi

Impartirà una conferència a la VIII edició de l’Espai Diari d’Andorra-Deloitte

El director general de BIC Europa analitza l'actual crisi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espai Diari d’Andorra-Deloitte arriba a la vuitena edició demà, en què després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia mundial de la Covid-19 es torna a celebrar.

I ho fa a dos quarts de deu del matí, telemàticament, amb una conferència que impartirà el director general de BIC Europa, David Cabero, en què analitzarà l’actual crisi econòmica derivada de la situació provocada pel coronavirus.

“Parlarem de les principals diferències que hi ha entre l’actual crisi econòmica i les altres que s’han viscut al llarg de la història”, va explicar Cabero, que va posar especial èmfasi en el fet que l’actual “es deu a una aturada brusca de l’economia a causa d’una pandèmia” i no “a un increment de costos, o de les matèries primeres, com va ser el cas del petroli en ocasions anteriors”. Així doncs, partint d’una perspectiva completament global, el director general de BIC Europa valorarà els diferents escenaris de recuperació que preveu i parlarà de les oportunitats que s’obren a Andorra durant la reactivació. “Hi ha diferents teories per parlar de la recuperació: la V, la L, la W... tot i que pel que es veu jo estic convençut que la recuperació d’aquesta crisi acabarà sent amb la forma del signe de Nike. Amb una baixada que ha estat forta al principi i fins i tot un retrocés, i després una recuperació sostinguda en el temps quan es vagi recuperant la normalitat gràcies a les vacunes”.

Quant a les oportunitats que se li obren a Andorra, Cabero apunta que “és un molt bon lloc per viure. I hem de pensar que ara cada vegada hi ha més gent que ja no només treballa en remot, sinó que viu en remot, per la qual cosa el Principat és un bon destí. Natura, seguretat i qualitat de vida... poden atreure molta gent”. En aquest sentit, les professions relacionades amb les noves tecnologies són importants però “hi ha una gran competència amb ciutats com ara Barcelona o Madrid”.

Expert internacional

David Cabero és director general per Europa de BIC i és un expert en estratègia de vendes, màrqueting internacional i lideratge. Atresora una trajectòria de més de vint anys exercint càrrecs de responsabilitat, i és llicenciat i MBA en Administració i Direcció d’Empreses per Esade.

tracking