x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Lleugera baixada dels inscrits al servei d'Ocupació a l'abril

El nombre de feines ofertes creix més, però també augmenten les persones que reben una prestació per desocupació involuntària
Un home esperant el torn davant de l'edifici administratiu del departament de Treball.

Ocupació registra una xifra rècord de 1.251 aturats durant el mes d'abril

Un home esperant el torn davant de l'edifici administratiu del departament de Treball.

Fernando Galindo
Actualitzada 12/05/2021 a les 18:40
Les dades d'ocupació continuen millorant lleugerament amb la represa de la lliure mobilitat amb els territoris veïns. El ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, ha explicat aquesta tarda que l'abril va tancar amb un total de 1.288 persones inscrites com a demandants de feina al servei d'Ocupació, només vuit menys respecte a finals de març, en què hi havia 1.296 registrats. És el segon mes consecutiu que hi ha una baixada d'aturats, una dada que Jover ha posat en relleu, però ha assenyalat que "encara no és significatiu ni té la importància que a Govern desitjaríem". 

La millora de les dades sí que ha estat més significativa en el nombre de llocs de feina oferts pel servei d'Ocupació. Jover ha explicat que durant el mes passat se'n van arribar a oferir 595, mentre que al març van ser 486, la qual cosa suposa un increment del 22,4%. El ministre ha atribuït aquest "increment més significatiu" a la represa de la mobilitat que ha fet que els sectors vagin reobrint i augmentant el volum de negoci, cosa que fa que "necessitin més mans". 

Aquesta dada, però, contrasta amb la de les prestacions per desocupació involuntària que es van donar a l'abril. En relació al març es va produir un increment del nombre de persones que reben aquest tipus d'ajuts, passant dels 265 als 344 el mes passat. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts