TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Telecomunicacions

Andorra Telecom millora la seguretat en la connectivitat de les empreses

La parapública afegeix dos nous serveis amb uns tallafocs d'última generació i un servei SDWAN per xifrar dades

Andorra Telecom defensa mantenir el monopoli en l'acord amb la UEANDORRA TELECOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha ampliat l'oferta de serveis de seguretat en connectivitat per a empreses amb dos nous elements tecnològics. El primer són tallafocs d'última generació que aporten una seguretat en les connexions a internet i es poden activar amb serveis addicionals com antivirus, filtratge de contingut o control d’aplicacions, demanera que la vulnerabilitat queda molt limitada. Aquests tallafocs estan dirigits a empresesque tinguin contractadauna connectivitat MAI (mòdul d’accés a internet) o IAC (internet d’alta capacitat).

D'altra banda, per a les empreses amb necessitat de connectar diferents seus, s'ha afegit una seguretat extra amb el servei SDWAN, que s'encarrega dexifrar les dades que circulen a la xarxa entre aquestesseus. Així, s’aconsegueix una seguretat de transmissió de dades pràcticament tan eficient com en el cas d'una intranet dedicada però a un preu més assequible.

"Estem compromesos en oferir la màxima quantitat de serveis de qualitat per a lesempreses de país, garantint la seguretat en la seva transmissió de dades i, d’aquestamanera, col·laborar en la seva competitivitat i en la competitivitat del país", ha destacat el portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall. Les empreses interessades en aquests dos serveis afegits de seguretat poden posar-se en contacte amb la parapública per adquirir-los.

tracking