x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Salut registra 18 contagis nous i 250 casos actius

Els indicadors mostren que la incidència de la pandèmia segueix a la baixa
El

Hospital Nostra Senyora

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell

Fernando Galindo
Actualitzada 11/05/2021 a les 16:53
Els casos actius de la Covid registren avui un descens notable amb 31 malalts menys que deixen el total de persones afectades per la infecció en 250, segons ha actualitzat el Govern. Els positius detectats des d'ahir són 18 que eleven els infectats des del principi de la pandèmia a 13.447 dels quals 13.070 ja s'han recuperat, amb les 49 altes de les últimes hores.

La situació a l'hospital continua com ahir a la tarda amb 9 ingressats amb el virus. Sis dels pacients estan a habitacions de planta i 3 a l'UCI on dos dels hospitalitzats estan amb ventilació mecànica. 

L'afectació al sistema educatiu es manté estable amb 10 aules amb tots els alumnes confinats i la mateixa xifra amb part dels escolars aïllats a casa, que suposa una més que ahir. I el nombre de grups en vigilància passiva es redueix dels 16 que hi havia dilluns a 13.

Setanta vacunats
El Govern ha anunciat que ahir es van administrar 70 vacunes a professionals i usuaris de les residències d'El Cedre i Salita que fa més de 180 dies que van passar la infecció per coronavirus. El total de vaccins injectats ascendeix a 31.703 i demà està previst que es posin a la plaça de braus les últimes dosis disponibles de Pfizer corresponents a la darrera remesa que va subministrar Espanya la setmana passada.
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts