SALUT

Assandca ofereix sessions d'activitat física telemàtiques per lluitar contra el càncer

L'Associació Andorrana Contra el Càncer ha programat sessions de ioga i activitat física pels pacients oncològics que no puguin fer-ho de manera presencial

L'Assandca ofereix sessions d'activitat física telemàtiques per lluita contra el càncer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) i la preparadora física Judith Arbós van acordarel 2015programar al Centre Esportiu dels Serradells diverses activitats presencials adaptades als pacients de càncer. SegonsAssandca, l'exercici físic és un gran aliat en la lluita contra el càncer perquè ajuda a prevenir la malaltia, proporciona nivells més alts de benestar durant el tractament i evita recaigudes.Avui diano tothom pot dur a terme una activitat física presencial i per això el web d'Assandca, ha incorporat un apartat per poder fer les classes telemàticament i facilitat la continuïtat de l'activitat.

Mantenir-se Actiu!, ésl'apartat que porta el nom d'aquestes classes i que, de moment, està dirigit exclusivament als pacients. Hi ha classes de ioga i sessions d'activitat física tant en directe com gravades i sessions virtuals dirigides per l'instructor.Assandcaanirà afegint progressivament al webcontingutper a diferents nivells esportius i condicions de salut.

tracking