x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
salut

Els socialdemòcrates demanen sobre els recursos sanitaris destinats per la pandèmia

Actualitzada 10/05/2021 a les 06:24
La consellera general i presidenta del PS, Susanna Vela, va entrar divendres passat una bateria de preguntes adreçades al ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, per tal de demanar a l’executiu que expliqui els recursos sanitaris que s’han destinat per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19. Concretament demana “conèixer quin és el nombre d’efectius que s’ha assignat a les diferents àrees del SAAS i de l’hospital”. A més a més, la consellera socialdemòcrata també va demanar que se li detalli les diferents categories del personal sanitari. Vela va apuntar també que des del PS volen conèixer el total de baixes produïdes entre els treballadors del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, i quines d’aquestes situacions el ministeri va optar per cobrir amb personal eventual.

Una altra de les temàtiques que conformen la bateria de preguntes que va presentar la consellera socialdemòcrata divendres passat, fa referència a la salut mental dels treballadors sanitaris. En aquest sentit, Vela va demanar quina quantitat d’efectius especialitzats en psicologia s’havien destinat a atendre les necessitats del personal sanitari. A més a més, des de les files socialdemòcrates van demanar al ministre Martínez Benazet el nombre total de treballadors del SAAS que han requerit els serveis de suport psicològic des que va començar la pandèmia, així com la situació dels horaris laborals i les retribucions que s’havien pagat.

En el comunicat de premsa emès pels socialdemòcrates, es va aprofitar per recordar que “aquesta informació ja ha estat demanada amb anterioritat al ministre de Salut” durant una de les compareixences d’aquest en comissió.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts