mobilitat

Les cues per entrar al país arriben fins a la Seu d'Urgell

Les cues per accedir al país per Espanya arriben fins a la SeuCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Matinal intensa de retencions la que es va viure ahir, al pas fronterer del riu Runer i que en el seu punt àlgid, als volts de les 12 del migdia, van provocar que el trànsit dens arribés fins a les portes de la Seu d’Urgell. Des de ben aviat es va veure que seria un matí de trànsit intens amb el canvi de color de la carretera al mapa continu de trànsit cap a tons taronja i vermells. A les 11, el servei de Mobilitat ja va alertar, mitjançant les seves xarxes socials, que s'estaven produint retencions de vehicles provinents de la frontera hispanoandorrana.

Quan la situació es va arreglar a la frontera, la problemàtica es va traslladar a l’interior del país. A les 12 del migdia, les càmeres del servei de mobilitat mostraven com tot el centre de Sant Julià de Lòria es trobava col·lapsat, en no poder absorbir la quantitat de vehicles que havien entrat de cop.

No obstant això, la situació no va trigar a resoldre’s, i pels volts de dos quarts de dos, el mateix departament ja informava que el trànsit era fluït a tota la xarxa viària andorrana.

tracking