Jover veu "ineludible" augmentar les cotitzacions de la CASS a mig termini

El portaveu del Govern dona la benvinguda a Marín i agraeix la tasca feta a Canals

Jover veu "ineludible" augmentar les cotitzacions de la CASS a mig terminiEduard Piera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, ha afirmat que "és ineludible" que les cotitzacions a la CASS es vegin incrementades a "mitjà termini". Jover ha fet aquestes declaracions a la sortida de l'antiga Plaça de Braus, on ha rebut aquest migdia la primera dosi de la vacuna Pfizer. El portaveu ha dit que "som conscients del problema de no sostenibilitat de les pensions. El compromís del Govern és trobar les solucions" i ha recordat la iniciativa de la creació d'un grup de treball impulsada pels grups de la majoria al Consell General.

No obstant això, Jover ha recordat que "l'augment de les cotitzacions no és la única palanca" i ha celebrat que "l'FMI valori el compromís polític del Govern de resoldre la situació amb temps suficient".

Sobre la vacunació ha ressaltat que "és la única manera de sortir de la pandèmia"i ha encoratjat a tota la població a vacunar-se. Jover ha tingut també unes paraules d'afecte i agraïment cap a la ministra de Turisme sortint, Verònica Canals, de qui ha dit que "ha gestionat i ha estat al peu del canó dia sí i dia també en un dels sectors que s'han vist més colpejats per la crisi". Quant a la futura ministra d'Administracions Públiques, Trini Marín, Jover ha dit que "la conec com a escaldenc" i ha destacat que "és un bon fitxatge".

tracking