Detinguts dos proxenetes per apallissar la víctima de l'explotació

Tenien llogat un apartament turístic a Terra Vella, on oferien els serveis sexuals

Detinguts dos proxenetes per apallissar la víctima de l'explotacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home espanyol i una dona equatoriana de 40 i 20 anys, respectivament, van ser detinguts ahir acusats de donar una pallissa a una dona boliviana de 34 anys que oferia serveis sexuals a Andorra. Segons va explicar la dona a la policia, la parella de proxenetes tenien llogat un apartament turístic a Terra Vella on anaven els clients que contractaven serveis sexuals. Els cobraven la parella de proxenetes, que després passaven comptes amb la dona que exercia la prostitució.

DE LA SEU

Cap d’ells és resident a Andorra. La dona de nacionalitat boliviana viu a la Seu d’Urgell i es desplaçava a l’apartament llogat quan rebia l’avís que algú reclamava els seus serveis. Els proxenetes cobraven la feina i d’aquí va venir la discussió que ahir va portar la policia dos cops a l’apartament de Terra Vella.

La dona reclamava més diners perquè entenia que els proxenetes li estaven escatimant alguns serveis. Aquests van optar per endur-se un ordinador portàtil i alguns diners. La dona va avisar la policia per aquests fets.

La segona trucada a la policia va ser perquè va patir una agressió, especialment amb puntades de peu. Quan els agents van arribar a l’apartament els proxenetes es disposaven a marxar i van ser detinguts. La dona estava al terra plorant pels cops que havia rebut. Les tres persones van ser traslladades a les dependències policials i allà va quedar detinguda la parella, l’home i la dona, suposadament acusats d’explotació sexual. La dona que exercia la prostitució va quedar en llibertat, ja que el Codi Penal castiga qui en treu profit econòmic i considera la prostituta una víctima.

El pis està catalogat com a apartament turístic i d’aquesta manera el podien llogar segons la conveniència i en funció de les demandes que rebien dels clients andorrans. Llavors contactaven amb la dona que rebia els homes a l’apartament.

tracking