Política

Demòcrates lloa la remodelació ministerial "amb criteri" del Govern

Carles Enseñat destaca la "dilatada experiència" de la nova ministra Trini Marín

Carles Enseñat al Debat d'OrientacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates considera que els canvis a Govern són una remodelació feta "amb criteri i que ha aconseguit trobar les persones idònies per a cada ministeri", segons ha manifestat el president del grup parlamentari demòcrata, Carles Enseñat. El polític ha destacat la "dilatada experiència" de Trini Marín que entra a l'executiu com a ministra d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana i el seu passat com a cònsol major d'Escaldes "fent política de carrer" i ha assegurat que crearà un vincle de proximitat amb la feina amb els comuns que liderarà el seu departament.

Carles Enseñat ha afirmat que el perfil de Jordi Torres "encaixa molt bé" amb les noves responsabilitats al capdavant de Turisme i l'ha qualificat com "un bon ministre". Del titular d'Ordenament Territorial i Habitatge, Víctor Filloy, ha remarcat la seva formació i "el background que ha adquirit en habitatge aquests dos anys"i de Judith Pallarés ha previst que farà molt bé la tasca al ministeri d'Afers Socials i Joventut.

El president del grup parlamentari demòcrata ha agraït la feina de Verònica Canals qualificant-la com "una molt bona ministra en un període molt dur per al país" precisant que ha sabut trobar alternatives com l'Andorra Mountain Music i ha desitjat que "els motius personals que l’han portat a marxares puguin arreglar aviat i pugui passar pàgina".

tracking