L'agressió a Sant Julià va ser com a revenja d'una pallissa el 2020

La batlle va decretar ahir l’ingrés a la presó d’un jove de 26 anys per un delicte de lesions

L'agressió a Sant Julià va ser com a revenja d'una pallissa el 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La batlle Maria Àngels Moreno va decidir ahir a la nit el processament per un delicte de lesions i l’ingrés a la presó del jove de 26 anys que diumenge al migdia va agredir amb una barra de ferro un home a Sant Julià de Lòria en plena avinguda Verge de Canòlich. L’home es va lliurar voluntàriament a la policia dimarts i ahir va declarar a la Batllia.

Va explicar que l’any passat va rebre una pallissa a la sortida d’una discoteca després d’una discussió per part de quatre ocupants que estaven en un vehicle. Va tenir ferides de certa gravetat però no va denunciar els fets.

Segons va explicar en la seva declaració, fa uns mesos va començar a treballar en una empresa constructora i allà va reconèixer l’encarregat d’obra com un dels seus agressors. Dies després li va fer saber que l’havia reconegut i els dos individus van iniciar una forta discussió intercanviant forts insults però sense agressions físiques. Finalment l’encarregat, de 53 anys, va admetre que, efectivament, havia participat en la pallissa juntament amb tres amics.

Diumenge passat el jove va quedar amb un amic, que el va passar a buscar amb el seu cotxe. Mentre circulaven per Sant Julià va reconèixer l’encarregat i va demanar al company que aturés el vehicle. El jove va precisar que va baixar de l’automòbil i que va trobar casualment una barra de ferro que va fer servir per agredir el seu company de feina. Va remarcar que la seva intenció era colpejar-lo a l’espatlla però que l’agredit es va moure i llavors el cop va anar dirigit a l’orella. El jove li va dir a la batlle que no volia causar-li danys, sinó un cop per espantar-lo.

tracking