x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ensenyamenbt

Finalitzen les proves oficials de batxillerat amb la participació de 220 alumnes

Ester Vilarrubla i Conxita Marsol van visitar els estudiants.

Finalitzen les proves oficials de batxillerat amb la participació de 220 alumnes

Ester Vilarrubla i Conxita Marsol van visitar els estudiants.

SFG
Actualitzada 06/05/2021 a les 07:15
Les proves oficials de batxillerat (POB) van finalitzar ahir amb la participació de 220 alumnes, 27 dels quals eren candidats lliures. Segons va informar el Govern en un comunicat, del total d’inscrits cinc alumnes no han pogut realitzar els exàmens per motius de salut i se’ls ha ajornat la prova fins dilluns vinent. Per primera vegada les proves s’han dut a terme al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, i el ministeri d’Educació i Ensenyament va agrair al comú de la capital la seva cessió per facilitar el compliment de les mesures sanitàries.

Durant els deu dies en què s’han desenvolupat les proves, nou candidats van haver de ser confinats al domicili en ser contactes de positius en Covid-19, raó per la qual van fer les proves telemàticament. En aquests casos, el personal tècnic de l’àrea d’Inspecció va mantenir un contacte permanent amb els candidats per tal de comunicar-los les consignes, guiar-los en l’ús del material tecnològic, resoldre dubtes i vigilar el desenvolupament de la prova a través de la càmera i la pantalla compartida. Els primers resultats es comunicaran als alumnes el 13 de maig a través de la pàgina web del ministeri i els candidats també rebran els seus resultats per correu electrònic per poder inscriure’s dins del termini per participar en la segona avaluació d’algunes de les competències per fer els exàmens els dies 19, 20, 21 i 31 de maig i l’1 i 2 de juny.

Maria Pagès, directora del departament d’Inspecció i Qualitat Educativa, va explicar que en l’edició d’enguany s’espera que s’assoleixi un nivell equiparable al dels altres anys degut als esforços que han fet els centres.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts