x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Nu per Meritxell per una aposta

Actualitzada 05/05/2021 a les 06:48
Un client d’un establiment hoteler del centre d’Andorra la Vella es passeja despullat per l’avinguda Meritxell com a penyora d’una aposta. Aquest és el cas d’un jove que ahir a la matinada va sortir disparat de l’allotjament on estava per pagar el cost d’una juguesca que havia perdut. Pels volts de la una de la matinada l’home es trobava ballant nu al mig de la cèntrica avinguda de la capital, i tot i que a aquelles hores a la zona no hi sol haver gaire moviment, la seva gesta va ser observada per algunes persones que es van quedar sorpreses per la naturalitat i falta de vergonya del jove per sortir al carrer sense roba.

Tanmateix, fonts properes a l’establiment on s’allotjava van informar que malgrat que en el moment dels fets no hi havia ningú a la recepció de l’hotel, a través de les càmeres de videovigilància van poder observar com el jove sortia seminu i s’acabava de treure la poca roba que li quedava. El motiu, però, no va ser cap excés d’alcohol, sinó una aposta amb els amics, la típica situació de joves que demanen a un altre una demostració de “valentia” que en aquest cas va ser sortir de l’ascensor de l’hotel vestit, i sortir corrent travessant l’avinguda Meritxell tal com Déu l’havia portat al món.
Etiquetes
  • #2 Salvador
    (05/05/21 17:16)

    Quina vergonya i gran estupidesa. Els andorrans mereixeu gent d'aquesta "calanya"a casa vostra? Una bona multa i ordre de no entrar mai més al país.

    Respondre
  • #1 richard
    (05/05/21 11:08)

    Repi tio que fas!!

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts